Te hogyan jellemeznéd magad? Tudod én mit mondok? Ha rám nézel, egy barnahajú barnaszemű nem olyan magas lányt látsz magad előtt, akit nem feltétlenül nevezhetsz szépnek, de úgy különösebben annyira csúnyának sem. Egy átlagos lány akinek nincsenek olyan jó márkás, divatos ruhái. Egy olyan lány aki imádja a zenéket és a sorozatokat, szeret rajzolni és a barátaival lenni. Nem feltétlenül látod rajta hogy mosolygós inkább mondanád határozottabbnak, viszont ennek nincs sok valóságalapja hisz ő az aki nem nagyon találja még a helyét ebben a világban.
  Nem tudja hogy mi lesz számára a jövő, hogy lesz-e szép háza, jó állása, férje, gyermeke stb. De igazából ő nem kíván mást csak azt hogy egy boldog élete legyen…Ő olyan aki ha belenéz a tükörbe azt látja maga előtt,  hogy mióta megszületett csak szívatja az élet és rosszabbnál rosszabb dolgok történtek vele, DE és ez ami a legfontosabb, hogy bármi történjen képes volt talpra állni.
  Ha belenézel a szemébe látni fogod rajta, hogy történhet bármi ő nem fog feladni semmit, és küzd még el nem éri az álmait. De ne higgyétek hogy olyan nagy világuralomra törő vagy világmegváltó álmai lennének, csak egyszerűen boldog akar lenni…Itt felteszem a kérdést: Kit nevezel te boldog embernek? Esetleg arra gondolsz hogy mindene megvan ami az élethez kell vagy még sokkal több is? Valamint semmi gondja sincs az életbe? Lehet hogy ez lenne a legjobb, hisz mindenki ezt akarná, de lehet hogy mégsem… Gondolj bele sokáig élveznéd ezt, de egy idő után megunnád. Kell az életbe mindig egy kihívás és nem nagyon valószínű hogy olyan történjen veled hogy semmi gondod sincs, legfeljebb annyira jól érezed magad hogy nem nagyon veszed észre a rosszat. Engem már annyian piszkáltak, annyi mindent átéltem és annyira megtanultam értékelni az életemet és mások életét, hogy egyszerűen megpróbálok a negatív dogokra a legkevesebb figyelmet fordítani. Minden embernek inkább őrülnie kéne hogy kapott egy életet és csak rajta múlik, mit fog vele kezdeni. Rajtad áll minden. Én tényleg csak annyit akarok hogy jól érezzem magam, de igazából csak rajtam múlik hogy mennyire akarom az életemet jó irányba terelni és kiszűrni a rosszabb dolgokat. Mi is a boldogság? Nem olyan mint amit sokan képzelnek mert tényleg minden jóban van valami rossz, ahogy ez igaz fordítva is.. Minden rosszban van valami jó, és minden rosszat valami jó követ. Én nem azt akarom hogy semmi bajom ne legyen, csak annyit hogy mosolyogva keljek fel, és legyen miért felkelnem nap mint nap. Legyen miért élnem! Tudom velem történhet bármi én átvészelem, mert erős vagyok és hiszek magamban, és ez a legfontosabb, saját magadba higgyél mindig.